Comunicat d’Units per Avançar sobre la Taula de Diàleg

Published On: 14 setembre 2021Categories: Actualitat, Notícia0 CommentsTags: , ,

Units per Avançar insta al President Aragonès a tenir el coratge necessari per afrontar el diàleg entre els governs de Catalunya i d’Espanya, encara que aquesta iniciativa comporti una crisi de Govern a l’Executiu que presideix.

 

1- La designació els representants de Junys per Catalunya a la Taula de diàleg amb el Govern d’Espanya constitueix un atac en tota regla, premeditat i calculat a la línia de flotació de l’esmentada Taula.

 

2- Units per avançar aplaudeix el rebuig del President Aragonès als noms proposats per Junts per Catalunya, la majoria dels quals no formen part del Govern de la Generalitat.

 

3- Units per Avançar constata i subratlla l’existència d’una ampla majoria al Parlament de Catalunya favorable a la Taula de diàleg. Una majoria que cal respectar i gestionar.

 

4- Per tot plegat, Units per Avançar insta al President Aragonès a tenir el coratge necessari per afrontar el diàleg entre els governs de Catalunya i d’Espanya, encara que aquesta iniciativa comporti una crisi de Govern a l’Executiu que presideix.

 

14 de setembre de 2021

Comparteix

Comentaris

Relacionats

Segueix-nos

Sigues part activa del diàleg per construir una Catalunya capdavantera.

Fes-te simpatitzant

Vull ser simpatitzant

Fest-te simpatitzant

Vull ser simpatitzant

Units per Avançar és un partit polític humanista, catalanista i democristià format per un equip humà de professionals que aporta solucions reals per a les persones i crea les condicions necessàries perquè, tots plegats, puguem contribuir al rellançament d’una Catalunya capdavantera, una millor Espanya i una Europa més forta, que ens faci sentir orgullosos.

Fes-te simpatitzant