Comunicat d’Units per Avançar davant les accions violentes de les últimes hores

Published On: 16 octubre 2019Categories: Actualitat0 Comments

Davant les mostres de violència que hem viscut  aquesta nit tant a la ciutat de Barcelona com en altres ciutats catalanes, volem expressar el nostre rebuig més enèrgic a qualsevol expressió de protesta que s’empari en la violència o que la legitimi implícitament o explícitament.

Per altra part, manifestem el nostre suport al Cos de Mossos d’Esquadra, així com a la resta de cossos policials (Cos Nacional de Policia, Guardia Civil, GUB i policies locals) en la difícil tasca de preservar l’ordre públic, garantia imprescindible per a una convivència pacífica.

Reclamem al Govern de la Generalitat que condemni de manera nítida i ferma les expressions de violència que hem viscut aquesta darrera nit en diversos indrets de Catalunya.

I fem una crida a la serenitat al conjunt de la ciutadania, en uns moments difícils com els que estem vivint.

Barcelona, 16 d’octubre de 2019.

Comparteix

Comentaris

Relacionats

Segueix-nos

Sigues part activa del diàleg per construir una Catalunya capdavantera.

Fes-te simpatitzant

Vull ser simpatitzant

Fest-te simpatitzant

Vull ser simpatitzant

Units per Avançar és un partit polític humanista, catalanista i democristià format per un equip humà de professionals que aporta solucions reals per a les persones i crea les condicions necessàries perquè, tots plegats, puguem contribuir al rellançament d’una Catalunya capdavantera, una millor Espanya i una Europa més forta, que ens faci sentir orgullosos.

Fes-te simpatitzant