Comunicat d’Units per Avançar davant la interlocutòria del TSJC

Published On: 19 gener 2021Categories: Actualitat, Comunicat0 CommentsTags: ,

Units exigeix al Govern de la Generalitat que, de manera immediata, prengui les mesures necessàries que possibilitin la celebració de les  eleccions amb les màximes garanties sanitàries i el més aviat possible.

Davant la interlocutòria del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya que suspèn cautelarment el Decret pel qual el Govern deixava sense  efecte la celebració d’eleccions al Parlament, Units per Avançar  exigeix al Govern de la Generalitat que de manera immediata prengui  les mesures necessàries que possibilitin la celebració de les eleccions  amb les màximes garanties sanitàries i el més aviat possible.  

Units queda a l’espera de la decisió que adoptarà aquesta mateixa  setmana el TSJC i mostra la seva voluntat de contribuir a trobar una  solució de consens polític, i que sigui conforme a la legalitat i a la  decisió judicial. 

Finalment lamenta constatar de nou la incapacitat d’aquest executiu no només d’arribar a acords amb les altres forces polítiques, sinó fins  i tot dins del propi Govern. Un Executiu dividit, sense President i que és urgent que se sotmeti quan abans millor a l’escrutini de les urnes

19 de gener de 2021

Comparteix

Comentaris

Relacionats

Segueix-nos

Sigues part activa del diàleg per construir una Catalunya capdavantera.

Fes-te simpatitzant

Vull ser simpatitzant

Fest-te simpatitzant

Vull ser simpatitzant

Units per Avançar és un partit polític humanista, catalanista i democristià format per un equip humà de professionals que aporta solucions reals per a les persones i crea les condicions necessàries perquè, tots plegats, puguem contribuir al rellançament d’una Catalunya capdavantera, una millor Espanya i una Europa més forta, que ens faci sentir orgullosos.

Fes-te simpatitzant