Comunicat d’Units per Avançar davant la inhabilitació del President Quim Torra i Pla per part del Tribunal Suprem

Published On: 28 setembre 2020Categories: Actualidad, Sin categorizar0 Comments

Confirmada la inhabilitació del president de la Generalitat, Quim Torra, per part del Tribunal Suprem per raó de desobediència, Units per Avançar considera imprescindible la convocatòria immediata d’eleccions al Parlament de Catalunya.

Catalunya no pot allargar artificiosament i per interès estrictament partidari el mandat d’un Govern desnortat, sense projecte i profundament dividit, atesa la desconfiança existent entre els seus membres.

Units per Avançar reitera el seu compromís de concórrer a les properes eleccions al Parlament per tal de donar veu al catalanisme centrat, dialogant i integrador i de fer front, des del realisme i com a única prioritat, a la crisi sanitària, econòmica i social que estem vivint.

Units es compromet a treballar intensament per recuperar el respecte perdut cap a les nostres institucions d’autogovern i per posar-les al servei de la totalitat de la ciutadania.

Barcelona, 28 de setembre de 2020

Comparteix

Comentaris

Segueix-nos

Sigues part activa del diàleg per construir una Catalunya capdavantera.

Fes-te simpatitzant

Vull ser simpatitzant

Fest-te simpatitzant

Vull ser simpatitzant

Units per Avançar és un partit polític humanista, catalanista i democristià format per un equip humà de professionals que aporta solucions reals per a les persones i crea les condicions necessàries perquè, tots plegats, puguem contribuir al rellançament d’una Catalunya capdavantera, una millor Espanya i una Europa més forta, que ens faci sentir orgullosos.

Fes-te simpatitzant