Comunicat d’Units per Avançar davant la Declaració d’Independència

Published On: 27 octubre 2017Categories: Actualitat0 Comments

La votació de la Declaració d’independència esdevinguda aquesta tarda al Parlament de Catalunya fa encara més profunda la fractura que pateix la nostra societat, alhora que posa en risc greu les nostres institucions d’autogovern. Unes institucions que són fruit del pacte i del consens i que ens pertanyen a tots.

L’activació per part del Senat de l’Article 155 de la Constitució Espanyola en resposta al Parlament simbolitza, de manera dramàtica, el fracàs de la política.

Davant la gravetat de la situació, Units per Avançar fa una crida a la serenitat alhora que referma el seu compromís amb la cohesió social i amb la defensa de les  nostres institucions.

Tenim davant nostre un repte gegantí que només podrem encarar amb una actitud profondament democràtica i respectuosa amb l’ordenament jurídic constitucional i estatutari.

27 d’octubre de 2017

Comparteix

Comentaris

Relacionats

Segueix-nos

Sigues part activa del diàleg per construir una Catalunya capdavantera.

Fes-te simpatitzant

Vull ser simpatitzant

Fest-te simpatitzant

Vull ser simpatitzant

Units per Avançar és un partit polític humanista, catalanista i democristià format per un equip humà de professionals que aporta solucions reals per a les persones i crea les condicions necessàries perquè, tots plegats, puguem contribuir al rellançament d’una Catalunya capdavantera, una millor Espanya i una Europa més forta, que ens faci sentir orgullosos.

Fes-te simpatitzant