Comunicat d’Units per Avançar davant el coronavirus

Published On: 16 març 2020Categories: Actualitat0 Comments

Units per Avançar donem ple suport a les mesures implantades pel Govern Central per combatre la pandèmia del coronavirus, així com a l’execució de les mateixes per part del Govern de la Generalitat. Per aquesta raó, ens sumem a la crida perquè aquestes mesures siguin escrupolosament respectades a través del compromís individual i col·lectiu.

Així mateix, expressem el nostre agraïment més profund a tot el personal sanitari pel seu compromís i exemple en aquests moments de gran dificultat. Fem extensiu aquest agraïment a totes les persones que atenen les nostres necessitats bàsiques des dels seus llocs de treball i, de manera molt particular, a totes les que ho fan atenent el públic d’una manera directa.

Conscients que la crisi sanitària porta associada una crisi econòmica no menys transcendent, demanem als Governs Central i de la Generalitat l’adopció de mesures de caràcter fiscal i econòmic per fer front a la crisi econòmica associada a la pandèmia, facilitant l’eficàcia de les mesures sanitàries, la limitació de la mobilitat dels ciutadans, i alhora que preservin els drets dels treballadors i la viabilitat i continuïtat de les empreses i dels autònoms.

Reclamem a les institucions de la Unió Europea que exerceixin una clara coordinació en la resposta a la pandèmia.

16 de març de 2020

Comparteix

Comentaris

Relacionats

Segueix-nos

Sigues part activa del diàleg per construir una Catalunya capdavantera.

Fes-te simpatitzant

Vull ser simpatitzant

Fest-te simpatitzant

Vull ser simpatitzant

Units per Avançar és un partit polític humanista, catalanista i democristià format per un equip humà de professionals que aporta solucions reals per a les persones i crea les condicions necessàries perquè, tots plegats, puguem contribuir al rellançament d’una Catalunya capdavantera, una millor Espanya i una Europa més forta, que ens faci sentir orgullosos.

Fes-te simpatitzant