Comunicat d’units per avançar

Published On: 2 novembre 2017Categories: Actualitat0 Comments

Units per Avançar considera que la decisió de l’Audiència Nacional de dictar presó provisional incondicional per als membres cessats del govern de la Generalitat que avui hi han declarat és una mesura desproporcionada que, lluny de contribuir al desitjat i imprescindible retorn a la normalitat institucional, ens n’allunya encara més.

Units per Avançar considera que la solució al contenciós entre Catalunya i Espanya cal trobar-la en la política i dins del marc de la legalitat.

La defensa de l’estat de dret i la de la legalitat no exclouen la necessitat de donar un solució política a un problema polític.

Davant la gravetat del moment, expressem una vegada més el nostre ferm compromís amb la cohesió social, apel·lant a la responsabilitat que hi tenim totes les parts.

Comparteix

Comentaris

Relacionats

Segueix-nos

Sigues part activa del diàleg per construir una Catalunya capdavantera.

Fes-te simpatitzant

Vull ser simpatitzant

Fest-te simpatitzant

Vull ser simpatitzant

Units per Avançar és un partit polític humanista, catalanista i democristià format per un equip humà de professionals que aporta solucions reals per a les persones i crea les condicions necessàries perquè, tots plegats, puguem contribuir al rellançament d’una Catalunya capdavantera, una millor Espanya i una Europa més forta, que ens faci sentir orgullosos.

Fes-te simpatitzant