Comunicat d’Units per Avançar

Published On: 23 març 2018Categories: Actualitat0 Comments

Davant la interlocutòria de processament i el dictat de mesures cautelars del magistrat instructor del Tribunal Suprem, Units per Avançar manifesta:

1- Que el nostre respecte per les decisions judicials no ens impedeix manifestar que considerem la presó cautelar una mesura desproporcionada, raó per la qual expressem la necessitat que aquesta sigui reconsiderada, existint com existeix, la possibilitat de substituir-la per altre tipus de mesures cautelars.

2- Que el respecte per l’Estat de Dret comporta, en tot moment i circumstància, el compliment de la legalitat, la vulneració de la qual , lluny de contribuir a resoldre la greu situació que vivim, l’agreuja encara més.

3- Que el conflicte obert al sí de Catalunya i entre Catalunya i Espanya ha de trobar les vies de solució en l’àmbit de la política. Per aquesta raó, considerem que és imprescindible que el Parlament de Catalunya procedeixi a investir un President/a de la Generalitat que pugui exercir la seva responsabilitat, i que el Govern d’Espanya s’assegui a dialogar, com hauria d’haver fet almenys ja fa cinc anys, amb l’objectiu d’acordar una sortida que mai podrà donar la via judicial.

4- Units per Avançar expressa, així mateix, la seva solidaritat amb les persones que es troben en situació de presó cautelar i amb les seves famílies.

Barcelona, 23 de març de 2018

Comparteix

Comentaris

Relacionats

Segueix-nos

Sigues part activa del diàleg per construir una Catalunya capdavantera.

Fes-te simpatitzant

Vull ser simpatitzant

Fest-te simpatitzant

Vull ser simpatitzant

Units per Avançar és un partit polític humanista, catalanista i democristià format per un equip humà de professionals que aporta solucions reals per a les persones i crea les condicions necessàries perquè, tots plegats, puguem contribuir al rellançament d’una Catalunya capdavantera, una millor Espanya i una Europa més forta, que ens faci sentir orgullosos.

Fes-te simpatitzant