Comunicat del Comitè Directiu d’Units per Avançar

El comitè directiu d’Units per Avançar, reunit aquesta tarda, considera que uns dels efectes que ha tingut la carta del president del Govern, Pedro Sánchez, és obrir un debat públic, necessari i important, sobre els límits  i la manera de fer política.

 

Aquest debat ha de servir per retornar la política als valors del respecte. No tot s’hi val i, per tant, no són admissibles les desqualificacions personals i la instrumentalització de les institucions amb l’únic objectiu de destruir l’adversari polític. No es pot qüestionar constantment l’honradesa  dels líders polítics. En aquest sentit, expressem el nostre rebuig a les desqualificacions personals.

 

La ciutadania espera especialment en campanya que els polítics proposin i debatin propostes per resoldre els problemes de la ciutadania. És imprescindible recuperar els valors de la política útil i del respecte a les diverses opcions. En definitiva, cal retornar a una política pròxima a les preocupacions generals de la ciutadania i al bé comú, com correspon a una societat cohesionada i als principis de la democràcia.

 

En aquest sentit, fem una crida a una campanya neta i propositiva, en la qual es puguin contrastar propostes i debatre models de país, sempre dins d’un marc de diàleg i de respecte.

 

 

26 d’abril de 2024

Comparteix

Comentaris

Segueix-nos

Sigues part activa del diàleg per construir una Catalunya capdavantera.

Fes-te simpatitzant

Vull ser simpatitzant

Fest-te simpatitzant

Vull ser simpatitzant

Units per Avançar és un partit polític humanista, catalanista i democristià format per un equip humà de professionals que aporta solucions reals per a les persones i crea les condicions necessàries perquè, tots plegats, puguem contribuir al rellançament d’una Catalunya capdavantera, una millor Espanya i una Europa més forta, que ens faci sentir orgullosos.

Fes-te simpatitzant