Com votar per correu?

Published On: 18 gener 2021Categories: Actualitat, Article0 CommentsTags: , ,

Enguany hi ha diverses novetats que has de conèixer si la teva intenció és votar per correu a les eleccions del 14 de febrer. Primer de tot, recordar que un cop començat el procés de tramitació del vot per correu, ja no serà possible fer-ho presencialment.

Sol·licitar el vot per correu

Aquest any, per primera vegada, s’han habilitat dos sistemes per demanar el vot per correu:

  • Presencialment, com sempre, a qualsevol oficina de Correus presentant l’original del DNI, Passaport o carnet de conduir.
  • Telemàticament mitjançant la web de Correus. Serà imprescindible presentar un certificat d’identitat digital (DNI electrònic o l’IdCAT certificat). Cal fer aquests tràmits abans del divendres 5 de febrer a les 14:00 h. 

Exercir el dret a vot

Entre el 25 i el 7 de febrer rebràs al domicili indicat per correu certificat la documentació necessària per exercir el teu dret a vot. En aquest moment hi ha dues opcions:

  • Votar al mateix moment que el carter ens faci l’entrega de la documentació (serà necessari únicament identificar-se amb un document oficial).
  • Desplaçar-se a qualsevol oficina de Correus i enviar per correu certificat la documentació requerida per al teu vot. És un tràmit que es pot delegar a qualsevol, però s’ha de realitzar abans del 12 de febrer a les 14:00 h.

 

Per més informació sobre els diferents tràmits i sol·licituds podeu consultar la web de Correus.

Comparteix

Comentaris

Relacionados

Segueix-nos

Sigues part activa del diàleg per construir una Catalunya capdavantera.

Subscriu-te al nostre newsletter

Gracies per la teva subscripció
Hi ha algun problema, torna-ho a intentar més tard

Subscriu-te al nostre newsletter

Gracies per la teva subscripció
Hi ha algun problema, torna-ho a intentar més tard

Units per Avançar és un partit polític humanista, catalanista i democristià format per un equip humà de professionals que aporta solucions reals per a les persones i crea les condicions necessàries perquè, tots plegats, puguem contribuir al rellançament d’una Catalunya capdavantera, una millor Espanya i una Europa més forta, que ens faci sentir orgullosos.

Fes-te simpatitzant