Catalunya ha de guanyar, unida

Published On: 13 setembre 2017Categories: Actualitat0 Comments

Article a E-Notícies

Som un sol poble, el poble de Catalunya, i ara com mai o guanyem tots, tots a una, o tenim molt a perdre.

I no, no estem tots a una. Així ens ho fan saber els nostres polítics: la meitat del Parlament es queda buit quan s’ha de votar el que pot ser el futur avenir de Catalunya.

Els catalans hem fet gran el nostre país tots junts, tots a una, amb coratge, amb passió, amb solidaritat i amb civisme.

Ara estem dividits, enfrontats, enfadats. Heu pensat que, probablement, és així com ens volen?

Tenim dret a decidir? És clar que el tenim! Però cal fer-ho bé. Bé vol dir legalment i amb el reconeixement internacional. I ara ho estem fent ràpid, malament i sembla que gairebé d’amagat. De debò que no podem fer-ho d’una altra forma?

Tots a una, com ha estat sempre!, i des de força antic, com ens van ensenyar Macià, Companys i tants d’altres. Units.

Què fan Puigdemont i Junqueras? No saben unir tots els catalans? O creuen que arribaran abans deixant fora del seu govern a la meitat de catalans? Junts anirem més lluny.

Presentem al govern de Madrid el què, el com, el perquè, el quan i, en definitiva, l’ encaix, polític, fiscal i emocional de Catalunya amb la resta de l’Estat.

El govern d’Espanya és en gran part responsable de com estem i, si no fa res, si persisteix en no obrir el diàleg, l’única força que tindrem és la unitat de tots els catalans.

Una unió com sempre, amb seny. I ben alt, clar i català: demanem als dos governs que ara és l’hora de fer política i de seure, negociar i arribar a acords, per al bé de tots.

Jordi Cerezuela i Badia, signant Declaració Fundacional d’Units per Avançar

Enllaç de l’article

Comparteix

Comentaris

Relacionats

Segueix-nos

Sigues part activa del diàleg per construir una Catalunya capdavantera.

Fes-te simpatitzant

Vull ser simpatitzant

Fest-te simpatitzant

Vull ser simpatitzant

Units per Avançar és un partit polític humanista, catalanista i democristià format per un equip humà de professionals que aporta solucions reals per a les persones i crea les condicions necessàries perquè, tots plegats, puguem contribuir al rellançament d’una Catalunya capdavantera, una millor Espanya i una Europa més forta, que ens faci sentir orgullosos.

Fes-te simpatitzant