Cal defensar la llibertat dels pares d’escollir el model d’educació que volen per als seus fills

Published On: 7 febrer 2019Categories: Actualitat0 Comments

Aquestes són les raons per les quals, en representació d’Units per Avançar, i d’acord amb l’Aliança pel Seny i pel Catalanisme subscrita amb el Partit dels Socialistes de Catalunya , el secretari general del partit ha fet un vot diferent al del nostre grup parlamentari.

La posició d’Units sobre educació se sustenta sobre dues premisses:

1) garantir la llibertat de creació de centres educatius amb ideari propi (emparada per la Constitució, l’Estatut i la LEC)

2) defensar la llibertat dels pares d’escollir el model d’educació que volen per als seus fills.

La veritable llibertat d’elecció de centre per part de les famílies (les veritables responsables de l’educació dels fills) només serà possible si la tria es fa en condicions d’igualtat. Per aquesta raó, cal una escola pública i una escola concertada de qualitat.

Cal respectar els drets de les famílies. Per això estem en contra de modificar el Decret d’admissió per eliminar els punts que, en cas d’empat, es donen a les famílies que han estat vinculades al centre educatiu al que volen portar els fills, ja que això limita els seus drets.

Comparteix

Comentaris

Relacionats

Segueix-nos

Sigues part activa del diàleg per construir una Catalunya capdavantera.

Fes-te simpatitzant

Vull ser simpatitzant

Fest-te simpatitzant

Vull ser simpatitzant

Units per Avançar és un partit polític humanista, catalanista i democristià format per un equip humà de professionals que aporta solucions reals per a les persones i crea les condicions necessàries perquè, tots plegats, puguem contribuir al rellançament d’una Catalunya capdavantera, una millor Espanya i una Europa més forta, que ens faci sentir orgullosos.

Fes-te simpatitzant