Anna Miranda s’incorpora al Comitè Directiu d’Units per Avançar

El Consell Nacional d’Units per Avançar ha aprovat per unanimitat la incorporació d’Anna Miranda al comitè directiu de la formació política.

 

Amb aquesta incorporació ja són tres els membres del comitè directiu de Terres de Lleida: Elena Vidal -regidora a Vielha i Mijaran-, David Pàmpols -president del Cercle de Lleida d’Units- i Anna Miranda.

Anna Miranda, secretaria d’Organització del Cercle de Lleida d’Units, ha afirmat que “m’incorporo amb il·lusió al comitè directiu en aquesta nova etapa per treballar de cara a les eleccions municipals per aconseguir la màxima implantació d’Units per Avançar a Terres de Lleida”.

Per la seva banda, el secretari general d’Units per Avançar, Ramon Espadaler, ha agraït “la dedicació d’Anna Miranda que des de fa mesos treballa intensament en la implantació territorial del partit a Terres de Lleida per a les properes eleccions municipals de l’any que ve”.

Anna Miranda, metgessa de professió, ha estat, en la seva trajectòria política, diputada al Parlament de Catalunya per Unió Democràtica de Catalunya, exsecretària de la Mesa del Parlament de Catalunya i, també, regidora a la Paeria. En la seva trajectòria política, també ha estat Delegada del Departament de Treball i Directora del Departament d’Interior de la Generalitat a la demarcació de Lleida.

Barcelona, 19 de novembre de 2022

Comparteix

Comentaris

Segueix-nos

Sigues part activa del diàleg per construir una Catalunya capdavantera.

Fes-te simpatitzant

Vull ser simpatitzant

Fest-te simpatitzant

Vull ser simpatitzant

Units per Avançar és un partit polític humanista, catalanista i democristià format per un equip humà de professionals que aporta solucions reals per a les persones i crea les condicions necessàries perquè, tots plegats, puguem contribuir al rellançament d’una Catalunya capdavantera, una millor Espanya i una Europa més forta, que ens faci sentir orgullosos.

Fes-te simpatitzant