Albert Batlle: Units per Avançar valora molt positivament que s’aprovi la modificació del codi penal per afrontar la multireincidència

El vicepresident d’Units per Avançar, Albert Batlle, valora molt positivament que la ponència del Congres hagi acceptat l’esmena transaccional entre el Grup Socialista y el PDeCAT que permetrà la modificació del codi penal per afrontar la multireincidència i endurir les penes en els petits furts.

 

Batlle assenyala que “des d’Units per Avançar i des de l’Ajuntament de Barcelona portem molt de temps plantejant aquesta reivindicació i hem treballat intensament en aquesta línia amb moltes reunions entre d’altres, amb el ministre de l’Interior, Fernando Marlaska, amb Foment, amb Pimec, amb el Col.legi d’Advocats, amb diversos grups parlamentaris, amb entitats ciutadanes, associacions de veïns, els sector del turisme i de l’hostaleria, etc.”

 

Albert Batlle, vicepresident d’Units per Avançar i tinent d’alcalde de Prevenció i de Seguretat de l’Ajuntament de Barcelona, considera que “és una bona notícia, una solució tot i que  parcial per al problema de seguretat que tenim amb la delinqüència urbana, però és un avenç molt important que ens impulsa a treballar en altres objectius per enfortir encara més la seguretat”.

 

El vicepresident d’Units per Avançar remarca que “era absolutament necessari abordar aquest problema de la multireincidència. De fet des de l’Ajuntament de Barcelona i des d’Units per Avançar portem molt de temps reivindicant que calia aquesta modificació del codi penal per afrontar la multirieincidència dels furts”. En aquest sentit, Albert Batlle ha destacat que “hem treballat intensament en aquesta línia amb diverses reunions sobre aquesta qüestió, entre d’altres, amb el ministre de l’Interior, Fernando Marlaska, amb Foment, amb Pimec, amb el Col.legi d’Advocats, amb diversos grups parlamentaris, amb entitats ciutadanes, associacions de veïns, amb el sectors del turisme i de l’hostaleria, etc”.

 

Albert Batlle afegeix que “donem la benvinguda a aquesta reforma. De tota manera, assenyalem que també caldrà abordar altres problemes de seguretat com pot ser l’increment dels delictes amb força”.

 

 

Barcelona, 24 de maig de 2022

Comparteix

Comentaris

Relacionats

Segueix-nos

Sigues part activa del diàleg per construir una Catalunya capdavantera.

Fes-te simpatitzant

Vull ser simpatitzant

Fest-te simpatitzant

Vull ser simpatitzant

Units per Avançar és un partit polític humanista, catalanista i democristià format per un equip humà de professionals que aporta solucions reals per a les persones i crea les condicions necessàries perquè, tots plegats, puguem contribuir al rellançament d’una Catalunya capdavantera, una millor Espanya i una Europa més forta, que ens faci sentir orgullosos.

Fes-te simpatitzant