Units per Avançar lamenta la baixa execució de les inversions en infraestructures previstes als Pressupostos de l’Estat per a l’any 2021 i proposa una anàlisi de cadascun dels projectes per conèixer i corregir les raons de la seva no execució

En aquests moments de crisi, és important i urgent corregir aquesta situació per tal de facilitar la reactivació econòmica. Units per Avançar proposa una anàlisi rigorosa, projecte per projecte, per tal de conèixer les causes de la seva insuficient execució i poder resoldre el problema.

 

Units per Avançar lamenta profundament la baixa taxa d’execució de les inversions previstes en els Pressupostos Generals de l’Estat per a l’any 2021 a Catalunya. Aquest baix nivell d’execució pressupostària és endèmic i es tradueix en una menor activitat econòmica a Catalunya, alhora que agreuja la complexa gestió de la mobilitat, en un moment en el qual Catalunya pateix importants dèficits d’infraestructures, particularment en l’àmbit ferroviari. El repte de la mobilitat sostenible només es pot escometre fent importants inversions en la xarxa viària i ferroviària de Catalunya, tant des de la perspectiva de Rodalies, com del punt de vista del transport de mercaderies o el Corredor Mediterrani, d’importància estratègica.

 

Per tot plegat, Units per Avançar convida als governs d’Espanya i de Catalunya a analitzar amb profunditat les raons que expliquen la insuficient execució pressupostària de totes i cadascuna de les infraestructures inicialment previstes. Cal esclarir les seves causes per resoldre el problema. Així mateix, reclama al Govern d’Espanya la recuperació de les inversions pressupostades i no prou executades. Units subratlla que en aquests moments de crisi encara és més important i urgent corregir aquesta situació per tal de facilitar la reactivació econòmica.

 

Barcelona, 31 de maig de 2022

 

 

 

Comparteix

Comentaris

Relacionados

Segueix-nos

Sigues part activa del diàleg per construir una Catalunya capdavantera.

Subscriu-te al nostre newsletter

Gracies per la teva subscripció
Hi ha algun problema, torna-ho a intentar més tard

Subscriu-te al nostre newsletter

Gracies per la teva subscripció
Hi ha algun problema, torna-ho a intentar més tard

Units per Avançar és un partit polític humanista, catalanista i democristià format per un equip humà de professionals que aporta solucions reals per a les persones i crea les condicions necessàries perquè, tots plegats, puguem contribuir al rellançament d’una Catalunya capdavantera, una millor Espanya i una Europa més forta, que ens faci sentir orgullosos.

Fes-te simpatitzant