Units per Avançar considera una bona notícia l’anunci de Pedro Sánchez d’homologar el delicte de sedició als tipus penals europeus

Published On: 11 novembre 2022Categories: Actualidad, Noticia0 Comments

Units per Avançar celebra que el debat sobre el delicte de sedició passi de l’agenda política a l’agenda legislativa.

 

El Secretari general d’Units per Avançar i diputat del grup parlamentari Socialistes i Units per Avançar, Ramon Espadaler remarca que “és una bona notícia que dona compliment als compromisos que s’havien manifestat”, que ara el president del Govern de l’Estat, Pedro Sánchez anuncia quan té les majories suficients per plantejar-ho.

 

“És un canvi notori i important, de profunditat” -ha assenyalat Espadaler i ha recordar que Units per Avançar ja el 2018 va fer el document “Bases per a un Pacte d’Estat Catalunya -Espanya” que entre els seus pilars tenia aquesta reforma del delicte de sedició. “L’homologació dels tipus penals descrits el segle XIX ara, en el segle XXI i en el context europeu actual, la requereixen” -ha afegit. Aquest document va ser presentat personalment a la llavors ministra Meritxell Batet.

 

Espadaler destaca que la necessitat de reformar el delicte de sedició “es va posar en l’agenda política i a partir d’avui ja està en l’agenda legislativa. Per tant, li donem la benvinguda”.

 

Ramon Espadaler ha fet aquestes declaracions en una entrevista al programa Mes 324 del Canal 324.

 

11 de novembre de 2022

Comparteix

Comentaris

Segueix-nos

Sigues part activa del diàleg per construir una Catalunya capdavantera.

Subscriu-te al nostre newsletter

Gracies per la teva subscripció
Hi ha algun problema, torna-ho a intentar més tard

Subscriu-te al nostre newsletter

Gracies per la teva subscripció
Hi ha algun problema, torna-ho a intentar més tard

Units per Avançar és un partit polític humanista, catalanista i democristià format per un equip humà de professionals que aporta solucions reals per a les persones i crea les condicions necessàries perquè, tots plegats, puguem contribuir al rellançament d’una Catalunya capdavantera, una millor Espanya i una Europa més forta, que ens faci sentir orgullosos.

Fes-te simpatitzant