A Tarragona, Units per Avançar té el seu primer grup municipal

Published On: 21 juliol 2017Categories: Actualitat0 Comments

Divendres, dia 21 de juliol, el Consell Plenari de Tarragona, ha fet efectiva la sol·licitud del regidor Josep Maria Prats, signant de la nostra Declaració Fundacional, de canviar el nom del seu grup municipal pel d’Units per Avançar.

En el mateix Consell Plenari, el PSC ha defensat una moció sobre “el referèndum il·legal de l’1 d’octubre”. Prats ha votat en contra de la moció dels socialistes amb l’argument que era inoportuna, ja que només aconseguia encendre un foc quan actualment calen molta prudència, moderació i consens.

Prats ha assegurat que els funcionaris tenen els seus propis criteris i que cal deixar-los al marge del debat social. Finalment, ha assegurat que no és partidari d’un referèndum il·legal, però tampoc de la instrumentalització de referèndum de l’1 d’octubre.

Aquest és el primer grup municipal que té Units per Avançar a Catalunya

Adjuntem àudio de la intervenció del regidor d’Units per Avançar

Comparteix

Comentaris

Relacionados

Segueix-nos

Sigues part activa del diàleg per construir una Catalunya capdavantera.

Subscriu-te al nostre newsletter

Gracies per la teva subscripció
Hi ha algun problema, torna-ho a intentar més tard

Subscriu-te al nostre newsletter

Gracies per la teva subscripció
Hi ha algun problema, torna-ho a intentar més tard

Units per Avançar és un partit polític humanista, catalanista i democristià format per un equip humà de professionals que aporta solucions reals per a les persones i crea les condicions necessàries perquè, tots plegats, puguem contribuir al rellançament d’una Catalunya capdavantera, una millor Espanya i una Europa més forta, que ens faci sentir orgullosos.

Fes-te simpatitzant