Fem que Catalunya funcioni

Fem que Catalunya funcioni

Comité directiu

Oriol Molins Monteys

President

Tracta els altres com t’agradaria que et tractessin a tu

Barcelona 1972. Llicenciat en empresarials i MBA per ESADE. Actualment treballa en una empresa privada del sector de l’alimentació, anteriorment ho havia fet a ABB i Panrico.

Albert Batlle Bastardas

 

Barcelona 1953. Advocat. Polític i Gestor Públic. Actualment, Tinent d’Alcalde de Prevenció i Seguretat de l’Ajuntament de Barcelona

Ramon Espadaler Parcerisas

Secretari General

Sant Quirze de Besora, 1963. Llicenciat en Història per la UB i estudis en Ciències Polítiques i Sociologia per la UAB. Actualment és diputat al Parlament de Catalunya

Antoni Duran-sindreu Buxadé

Viepresident

Barcelona, 1957. Doctor en Dret i Economista, és conseller d’empreses i participa activament en la societat civil amb articles de premsa.

Celia Martinez Pujol

 

Barcelona 1970. Llicenciada en Dret i Màster en Protocol i Relacions Públiques per la UB. Actualment es Consellera d’Educació, Feminisme i Relacions Institucionals al districte de Sarrià-Sant Gervasi.

Maite Català Pujol

 

Barcelona, 1970. Llicenciada en Dret per la UB, 1993.Màster en direcció Pública ESADE, 2017. Actualment, gerent del districte de Sarrià –Sant Gervasi de l’Ajuntament de Barcelona..

Salvador Ferran Perez-Portabella

Secretari d’Organització

Barcelona, 1955. Llicenciat en Dret, Màster en Dret Autonòmic i Constitucional per la UAB; soci fundador del bufet LSF Advocats; President Executiu d’entitats socials sense ànim de lucre, i Empreses d’Inserció Social.

Ignasi Rafel Celada

Vicepresident

Barcelona, 1963. Soci fundador i director de Talman Group. Enginyer industrial (Universitat Politècnica de Barcelona), MBA (ESADE), PDG (IESE).

Xavier Güell Cardona

 

Berga, 1970. Llicenciat en Dret per la UB 1993. Actualment dirigeix l’Escola Xarxa de Berga.

Joan Antoni Caballol Angelats

 

Tortosa, 1964. Expert en Creació i Distribució Turística i Comerç internacional del sector Agroalimentari. Expresident Pimec Comerç – Terres de l’Ebre

Olga Ortiz Moreno

 

Barcelona 1978. Llicenciada en Dret per la UB. Actualment exerceix d’advocada a l’il·lustre col·legi d’advocats de Mataró.

David Pàmpols Camats

 

Lleida, 1972. Arquitecte superior per la ETSA Barcelona. Exerceix la professió liberal d’arquitecte al front del seu propi estudi.

Maite Casado Cadarso