Fem que Catalunya funcioni

Fem que Catalunya funcioni

Comité directiu

Albert Batlle Bastardas

Vicepresident

Barcelona 1953. Advocat. Polític i Gestor Públic. Actualment, Tinent d’Alcalde de Prevenció i Seguretat de l’Ajuntament de Barcelona

Maite Català Pujol

 

Barcelona, 1970. Llicenciada en Dret per la UB, 1993.Màster en direcció Pública ESADE, 2017. Actualment, gerent del districte de Sarrià –Sant Gervasi de l’Ajuntament de Barcelona..

Antoni Durán-Sindreu Buxadé

Barcelona, 1957. Doctor en Dret i Economista, és conseller d’empreses i participa activament en la societat civil amb articles de premsa.

Ramon Espadaler Parcerisas

Secretari General

Sant Quirze de Besora, 1963. Llicenciat en Història per la UB i estudis en Ciències Polítiques i Sociologia per la UAB. Actualment és diputat al Parlament de Catalunya

Jaume Guardans Cambó

 

Barcelona 1967, licenciat en dret per la UB amb especialització en relacions internacionals per la universitat Johns Hopkins/ SAIS.

Xavier Güell Cardona

Secretari d’Organització

Berga, 1970. Llicenciat en Dret per la UB 1993. Actualment dirigeix l’Escola Xarxa de Berga.

Ana Guilera Guerendiain

Barcelona, 1975. Llicenciada en Dret per la UB. Advocada en exercici, col·legiada a l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona

Helena Isábal Roca

 

Metge. Diplomada en direcció d’institucions sanitàries per IESE y Màster per la UAB.

Joaquim Llimona Balcells

 

Barcelona 1960. Llicenciat en Dret UB. Màster en Dret Europeu Collège d’Europe, Bèlgica. PDG IESE. Advocat i Consultor. Professor de Dret Europeu de la UB. Ha estat Secretari de Relacions Exteriors de la Generalitat i Comissionat de Relacions Internacionals de l’Ajuntament de Barcelona.

Francesc Marfà Badaroux

 

Barcelona 1962. Llicenciat en Dret per la UB. Advocat en exercici, col·legiat a l’il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona; especialista en Dret Administratiu.

Isabel Pallejà Milà

 

Consellera municipal del districte de l’Eixample de l’Ajuntament de Barcelona. Àrees de comerç, mercats, turisme, ocupació i promoció econòmica. Consellera de barri del Fort Pienc

David Pàmpols Camats

 

Lleida, 1972. Arquitecte superior per la ETSA Barcelona. Exerceix la professió liberal d’arquitecte al front del seu propi estudi.

Montserrat Serrallonga Sivilla

 

Llicenciada en Dret i en Ciències Polítiques. Va treballar a l’Ajuntament de Barcelona i al Parlament de Catalunya.

Estefania Serrano Agudo

 

Llicenciada en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport. Professora d’ensenyaments secundari. Màster en Gestió Esportiva. Tinent d’alcalde de l’Ajuntament de la Pobla de Mafumet i actual presidenta del Consell Esportiu del Tarragonès.

Elena Vidal Díaz

 

Lleida, 1974. Tècnica Especialista en Hoteleria. Actualment Professora de Formació Professional i Regidora del Ajuntament de Vielha e Mijaran.

Núria Gómez

 

Girona. 1963. Llicenciada en Dret. Funcionària de la Generalitat de Catalunya