Units per Avançar anirà a les municipals de 2019 per posar els ajuntaments al servei dels ciutadans i no d’una república virtual

March 16, 2018

 

En atenció als mitjans abans de participar en la reunió comarcal d’Units pel Maresme a Cabrera de Mar, el diputat d’Units al Parlament de Catalunya, Ramon Espadaler, ha confirmat que Units per Avançar ja ha pres la decisió de presentar-se a les eleccions municipals de l’any que ve amb l’objectiu de “prioritzar les polítiques locals”.

 

En aquest sentit, ha afirmat Espadaler que “anirem a les municipals de 2019 per posar els ajuntaments de Catalunya al servei dels ciutadans i no d’una república virtual”.

 

A més, ha informat que Units  per Avançar treballa per fer una Convenció Municipal a la primavera en la qual es debatran els eixos bàsics del programa marc de política municipal per a les pròximes eleccions locals. Espadaler ha explicat que “hi haurà dos temes centrals per a Units: el suport a l’economia productiva i polítiques de suport a les famílies”.

 

D’altra banda, Ramon Espadaler ha detallat que “des d’aquesta perspectiva, a Units estem oberts a fer acords preelectorals amb agrupacions d’electors o partits polítics sempre sobre aquestes bases programàtiques, tot i que la prioritat és fer el màxim de candidatures en solitari”.

 

 

Compartir a Facebook
Compartir a Twitter
Please reload

Entrades destacades

Declaració fundacional d'Units per Avançar

June 17, 2017

1/1
Please reload

Notícies recents

September 30, 2020

Please reload

Arxiu
Please reload

Segueix-nos a
  • Twitter Basic Square
  • Facebook Basic Square