Units per Avançar felicita Joe Biden i el poble nord-americà

November 7, 2020

 

 

 

Espera que, amb Joe Biden, els Estats Units estiguin més compromesos amb els reptes globals i amb el multilateralisme i que millorin les relacions amb la UE.

 

Units per Avançar felicita Joe Biden com a guanyador de les eleccions presidencials als Estats Units i, també, al poble nord-americà. Es congratula, a més, pel fet que, amb Kamala Harris, els Estats Units tindran una gran vicepresidenta i que, per primer cop, una dona ocuparà aquest càrrec.

 

 

El partit socialcristià expressa el respecte pel sistema electoral nord-americà i pel “balance of powers” que permet salvaguardar les institucions i garantir el seu funcionament en tot moment.

 

Units per Avançar espera que després d’aquests resultats, Joe Biden faci que els Estats Units estiguin més compresos amb els reptes globals i amb el multilateralisme i que reforcin les seves relacions amb la Unió Europea.

 

D’altra banda, Units per Avançar desitja els majors encerts en un dels grans reptes del nou President, que  serà el de cohesionar una societat dividida.

 

Barcelona, 7 de novembre de 2020

Compartir a Facebook
Compartir a Twitter
Please reload

Entrades destacades

Declaració fundacional d'Units per Avançar

June 17, 2017

1/1
Please reload

Notícies recents

September 30, 2020

Please reload

Arxiu
Please reload

Segueix-nos a
  • Twitter Basic Square
  • Facebook Basic Square