Comunicat d’Units per Avançar davant la inhabilitació del President Quim Torra i Pla per part del Tribunal Suprem

September 28, 2020

 

 

Confirmada la inhabilitació del president de la Generalitat, Quim Torra, per part del Tribunal Suprem per raó de desobediència, Units per Avançar considera imprescindible la convocatòria immediata d’eleccions al Parlament de Catalunya.

 

Catalunya no pot allargar artificiosament i per interès estrictament partidari el mandat d’un Govern desnortat, sense projecte i profundament dividit, atesa la desconfiança existent entre els seus membres.

 

Units per Avançar reitera el seu compromís de concórrer a les properes eleccions al Parlament per tal de donar veu al catalanisme centrat, dialogant i integrador i de fer front, des del realisme i com a única prioritat, a la crisi sanitària, econòmica i social que estem vivint.

 

Units es compromet a treballar intensament per recuperar el respecte perdut cap a les nostres institucions d’autogovern i per posar-les al servei de la totalitat de la ciutadania.

 

Barcelona, 28 de setembre de 2020

Compartir a Facebook
Compartir a Twitter
Please reload

Entrades destacades

Declaració fundacional d'Units per Avançar

June 17, 2017

1/1
Please reload

Notícies recents

September 30, 2020

Please reload

Arxiu
Please reload

Segueix-nos a
  • Twitter Basic Square
  • Facebook Basic Square