Demanem al President Torra la immediata convocatòria d’eleccions i expressem el ferm compromís de treballar per oferir una proposta catalanista i centrada

September 18, 2020

 

 

 

La recuperació sanitària, econòmica i social comença a les urnes. Quan abans hi anem, abans començarem a redreçar la complexa situació generada pel covid-19.


Units per Avançar manifesta una profunda preocupació i un radical desacord amb la declaració que el president de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra, va fer ahir en sortir de la vista del Tribunal Suprem, en la que va expressar la ferma voluntat de no convocar eleccions.  La fractura que pateix el Govern, reconeguda pel mateix President el mes de gener, s’ha agreujat amb el temps fins a esdevenir irresoluble.

 

En aquest sentit, el secretari general d’Units per Avançar, Ramon Espadaler, afirma que “Catalunya no es pot permetre estar mig any més amb un Govern sense Nord i dividit, en el qual els socis es miren de reüll i han demostrat ser incapaços de treballar plegats”.

 

Espadaler afegeix que “no podem allargar fins al febrer l’agonia del Govern de la Generalitat de Catalunya que el President Torra ens va anunciar el passat mes de gener”.

 

Els constants i públics desacords entre els socis de Govern no permeten, en opinió d’Units per Avançar, centrar les energies de l’executiu i del conjunt del país en pal·liar les conseqüències sanitàries, econòmiques i socials generades per la pandèmia del covid-19.

 

Per tot plegat, Units demana al President de la Generalitat, Quim Torra, la immediata convocatòria d’eleccions, alhora que expressa el ferm compromís de treballar per poder oferir a la ciutadania de Catalunya una proposta catalanista i centrada. Una proposta que sigui punt de trobada de tots els que creuen que la recuperació sanitària, econòmica i social ha de ser l’objectiu prioritari, al servei del qual cal posar totes les energies governamentals.

 

18 de setembre de 2020

Compartir a Facebook
Compartir a Twitter
Please reload

Entrades destacades

Declaració fundacional d'Units per Avançar

June 17, 2017

1/1
Please reload

Notícies recents

September 30, 2020

Please reload

Arxiu
Please reload

Segueix-nos a
  • Twitter Basic Square
  • Facebook Basic Square