Lamentem la decisió comunicada avui per Nissan que té, sens dubte, importants conseqüències econòmiques i socials

May 28, 2020

 

Units demana a les Administracions i als agents socials que intentin trobar  amb l’empresa i el sector de l’automoció una solució que permeti mantenir l’ocupació i desenvolupar alternatives empresarials viables.

 

Davant la fermesa de la decisió de Nissan, Units per Avançar considera imprescindible que des de les Administracions Públiques i els diferents agents socials i econòmics es treballi conjuntament amb l'empresa i el sector per promoure solucions i alternatives que mitiguin els seus efectes amb importants conseqüències econòmiques i socials i que permetin una transició que garanteixi el manteniment de l'ocupació i el desenvolupament d'alternatives empresarials viables.

 

Finalment, Units considera que la decisió de Nissan obliga a una serena reflexió sobre la importància de promoure el marc social i econòmic óptim per a la creació de riquesa i el manteniment de l’ocupació i, en definitiva, de suport al teixit industrial i productiu en el marc d'una necessària economia social de mercat.

 

28 de maig de 2020

Compartir a Facebook
Compartir a Twitter
Please reload

Entrades destacades

Declaració fundacional d'Units per Avançar

June 17, 2017

1/1
Please reload

Notícies recents

September 2, 2020

Please reload

Arxiu
Please reload

Segueix-nos a
  • Twitter Basic Square
  • Facebook Basic Square