Demanem al Govern que aclareixi si avala l’opinió del cap de comunicació del Departament d’Interior

May 2, 2020

 

Units per Avançar exigeix una rectificació explícita i pública al cap de l’Oficina de Comunicació d’Interior sobre l’especulació que ha fet sobre la lluita armada com una possible via per a assolir la independència. En cas de no produir-se, emplaça el conseller d’interior, Miquel Buch, a desautoritzar-lo taxativament.

 

L’al·lusió explícita a la lluita armada com una via a tenir en compte per tal d’assolir la independència de Catalunya feta pel responsable de comunicació del Departament d’Interior a través de les xarxes socials és d’extrema gravetat i, com a tal, inadmissible des de qualsevol perspectiva.

 

Per aquest motiu, Units per Avançar demana al Govern de la Generalitat de Catalunya que aclareixi si avala l’opinió del Cap de l’Oficina de Comunicació del Departament d’Interior.

 

Flirtejar amb l’ús de la lluita armada representa un canvi radical del plantejament mantingut fins avui  pel gruix de l’independentisme. Un plantejament que s’ha sustentat en tot moment sobre bases democràtiques, pacífiques i que ha estat clarament refractari a qualsevol expressió violenta.

 

La gravetat de les insinuacions exigeix una rectificació explícita, pública i immediata per part del seu autor, el cap de Comunicació del Departament d’Interior.

Si no rectifica, emplacem al Conseller d’Interior a desautoritzar taxativament el seu autor per tal d’esvair qualsevol dubte sobte la posició del Govern de la Generalitat de Catalunya respecte a l’ús de la lluita armada.

 

2 de maig de 2020

Compartir a Facebook
Compartir a Twitter
Please reload

Entrades destacades

Declaració fundacional d'Units per Avançar

June 17, 2017

1/1
Please reload

Notícies recents

September 30, 2020

Please reload

Arxiu
Please reload

Segueix-nos a
  • Twitter Basic Square
  • Facebook Basic Square