Comunicat d’Units per Avançar davant el coronavirus

March 16, 2020

 

Units per Avançar donem ple suport a les mesures implantades pel Govern Central per combatre la pandèmia del coronavirus, així com a l’execució de les mateixes per part del Govern de la Generalitat. Per aquesta raó, ens sumem a la crida perquè aquestes mesures siguin escrupolosament respectades a través del compromís individual i col·lectiu.

 

Així mateix, expressem el nostre agraïment més profund a tot el personal sanitari pel seu compromís i exemple en aquests moments de gran dificultat. Fem extensiu aquest agraïment a totes les persones que atenen les nostres necessitats bàsiques des dels seus llocs de treball i, de manera molt particular, a totes les que ho fan atenent el públic d’una manera directa.

 

Conscients que la crisi sanitària porta associada una crisi econòmica no menys transcendent, demanem als Governs Central i de la Generalitat l’adopció de mesures de caràcter fiscal i econòmic per fer front a la crisi econòmica associada a la pandèmia, facilitant l'eficàcia de les mesures sanitàries, la limitació de la mobilitat dels ciutadans, i alhora que preservin els drets dels treballadors i la viabilitat i continuïtat de les empreses i dels autònoms.

 

Reclamem a les institucions de la Unió Europea que exerceixin una clara coordinació en la resposta a la pandèmia.

 

16 de març de 2020

Compartir a Facebook
Compartir a Twitter
Please reload

Entrades destacades

Declaració fundacional d'Units per Avançar

June 17, 2017

1/1
Please reload

Notícies recents

September 2, 2020

Please reload

Arxiu
Please reload

Segueix-nos a
  • Twitter Basic Square
  • Facebook Basic Square