Cal convocar eleccions immediatament

January 29, 2020

 

Units per Avançar remarca que la compareixença d’aquest matí del president de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra, ha posat de manifest:

 

- Que la legislatura ja no té més recorregut.

- Que la legislatura ha arribat al seu final.

- Que el Govern no té unitat, ni una estratègia compartida.

- Que no hi ha lleialtat entre els socis que formen part del Govern.

 

Per tot plegat, des d’Units reclamem la convocatòria immediata d’eleccions al Parlament de Catalunya, conscients que el Govern està irremeiablement fracturat  i que el President ha estat desautoritzat i ja no pot garantir la cohesió al si del Govern al llarg d’un l’hipotètic tràmit parlamentari dels Pressupostos.

 

Els Pressupostos són una eina al servei d’un projecte polític que no té ni pot tenir el Govern de la Generalitat, segons es desprèn de la compareixença del propi President. Per aquesta raó, l’única sortida digna és convocar eleccions al Parlament. El més coherent és convocar-les eleccions al Parlament immediatament perquè el nou Govern que surti  de les urnes pugui formular la seva proposta de pressupostos abans de l’estiu.

 

29 de gener de 2020

Compartir a Facebook