És temps de construir

November 13, 2019

 

El fet de no poder votar un partit català, catalanista, regenerador i de centre s'ha posat especialment de manifest en les darreres eleccions generals. Molts de nosaltres no hem trobat cap papereta que ens representés alhora com a catalanistes i com a defensors d’un model social i econòmic per a Catalunya centrat i d’arrel humanista.

 

Han passat dos anys des de la fundació d’Units per Avançar. Hem fet molta feina, hem anat creant estructures de partit i, sobretot, hem assumit les nostres responsabilitats institucionals i de govern allí on les exercim amb l'objectiu prioritari de recuperar la convivència, tancant les ferides al si de la societat catalana, i de tornar a fer de Catalunya un país capdavanter, innovador i obert.

 

 

Aquest és un repte i una responsabilitat inexcusable, que ens implica a totes i a tots. És per això que assumim el compromís de construir, si s’escau amb els altres moviments i partits que comparteixen els nostres objectius, una força política capaç de reagrupar el catalanisme constructiu, reformista, integrador, d’estricta obediència catalana i d’assolir acords amb altres forces que, en aquests moments difícils, comparteixin les nostres prioritats. El futur de Catalunya exigeix un partit catalanista d'ampli espectre i sensibilitats diverses, però centrat en objectius reals i de vertader progrés per a Catalunya. És temps de construir.

 

Som-hi!

 

Comitè Directiu d’Units per Avançar

 

13 de novembre de 2019.

Compartir a Facebook
Compartir a Twitter
Please reload

Entrades destacades

Declaració fundacional d'Units per Avançar

June 17, 2017

1/1
Please reload

Notícies recents

September 2, 2020

Please reload

Arxiu
Please reload

Segueix-nos a
  • Twitter Basic Square
  • Facebook Basic Square