Diumenge cal anar a votar per evitar els extrems

November 5, 2019

 

Com bé saps, Units per Avançar no concorrem a les eleccions generals convocades per al proper diumenge 10 de novembre. Malgrat això, per sentit cívic i per responsabilitat política, ens sentim obligats a demanar-te que diumenge exerceixis el dret i compleixis amb el deure que tots tenim de votar.

 

La composició de les properes Corts Generals és l’avantsala de la formació d’un nou govern d’Espanya que, entre altres qüestions, haurà de gestionar la greu situació de fractura i desencontre que vivim al si de Catalunya i amb Espanya.

 

Malauradament, diumenge no trobaràs la papereta que ens representi alhora com a catalanistes, com a reformistes i com a persones políticament ubicades en l’espai central de l’eix esquerra/dreta.

 

 

Com a opció política que creu en la moderació, ens preocupa que de les properes eleccions puguin sortir enfortides les posicions extremes, tant se val si independentistes, immobilistes o d’un o un altre extrem de l’eix dreta/esquerra.

 

Per això, conscients de la gravetat del moment i des del respecte per la llibertat de vot, volem compartir alguns criteris sobre els quals hem reflexionat i que creiem que poden ajudar a orientar el vot, d’acord amb el nostre ideari i davant la complexitat del moment polític que estem vivint.

 

Descartades les opcions independentistes i immobilistes, pensem que hem d’optar per aquelles opcions que, distanciant-se el mínim possible del model social i econòmic que defensem, assumeixin que el diàleg i  la negociació dins la legalitat són l’únic camí per superar el desencontre entre Catalunya i Espanya. Considerem que, en l’actual context, és prioritari situar al govern d’Espanya un interlocutor disposat a dialogar i a negociar sobre la base del reconeixement i el respecte per la pluralitat.

 

Comitè Directiu d’Units per Avançar

 

5 de novembre de 2019.

Compartir a Facebook
Compartir a Twitter
Please reload

Entrades destacades

Declaració fundacional d'Units per Avançar

June 17, 2017

1/1
Please reload

Notícies recents

September 2, 2020

Please reload

Arxiu
Please reload

Segueix-nos a
  • Twitter Basic Square
  • Facebook Basic Square

L'ús d'aquest lloc implica l'acceptació de l'Avís legal i política de privacitat d'UNITS PER AVANÇAR