No estem davant d’una moció de censura, sinó davant del primer acte de la campanya electoral de Cs

October 5, 2019

 

En declaracions als mitjans abans de la Convenció Nacional d’Units per Avançar de Reforma d’Estatuts, el secretari general, Ramon Espadaler, ha subratllat que “votar la moció de censura és anar del foc a les brases”.

 

Ramon Espadaler s’ha referit a la moció de censura presentada per Cs que es debatrà dilluns en el Parlament de Catalunya i ha afirmat que “Units per Avançar s’abstindrà en la moció de censura per diverses raons: en primer lloc, perquè no canviarà res; en segon lloc, perquè anar de Quim Torra a Lorena Roldán és anar del foc a les brases; i, en tercer lloc, perquè  considerem que és un simple moviment electoralista de Cs”.

 

 

El secretari general d’Units per Avançar ha destacat que aquesta moció “no serviria de res perquè suposaria canviar un president que només ho és d’una part dels catalans, per una presidenta que només pretén ser-ho de l’altra”.

 

Espadaler ha afegit que en aquests moments “el que necessita Catalunya no és una moció de censura, sinó anar a les urnes com més aviat millor i obrir una nova etapa presidida pel diàleg, pel respecte per la diferència i per la política de les coses concretes”.

 

 

Ramon Espadaler ha fet aquestes declaracions en el marc de la Convenció Nacional d’Units per Avançar en la qual s’han reformat els Estatuts per adaptar el partit a les noves necessitats després de les eleccions municipals.

 

5 d’octubre de 2019

Compartir a Facebook
Compartir a Twitter
Please reload

Entrades destacades

Declaració fundacional d'Units per Avançar

June 17, 2017

1/1
Please reload

Notícies recents

September 2, 2020

Please reload

Arxiu
Please reload

Segueix-nos a
  • Twitter Basic Square
  • Facebook Basic Square

L'ús d'aquest lloc implica l'acceptació de l'Avís legal i política de privacitat d'UNITS PER AVANÇAR