Davant dels temps difícils que vindran, la solució passa per retornar a la política, a les institucions i a la legalitat

September 11, 2019

 

En declaracions als mitjans amb motiu de l’ofrena floral al monument de Rafael Casanova en la Diada Nacional de Catalunya, el secretari general d’Units per Avançar, Ramon Espadaler, ha lamentat profundament que el Govern de la Generalitat s’entesti en representar només una part de tots els catalans i de totes les catalanes.

 

El secretari general d’Units per Avançar ha subratllat un missatge: “ens venen temps difícils encara com a país, col·lectivament. Creiem que tot el que vindrà -que serà difícil- com la sentència i els diversos esdeveniments al seu voltant requeriran tenir el cap fred, retornar a la política -com a exercici de democràcia, de diàleg, de consens i d’acord-, retornar a les institucions i retornar al marc de la legalitat. És l’única manera, l’única solució perquè col·lectivament puguem avançar com a poble i retornar al que és més important i més preuat, que és la cohesió i la convivència”

Ramon Espadaler ha reblat: “aquest és el camí que pot permetre superar l’actual situació, realment complexa al si de Catalunya i amb Espanya”.

 

Ha dit també que “volem desitjar a tots els catalans i a totes les catalanes una bona Diada Nacional de Catalunya. Aquesta és una festa de tots sense excepció, malgrat que el Govern de la Generalitat s’entesti algunes vegades en representar només una part. En aquest sentit, ho lamentem profundament”.

 

Oriol Molins, president d’Units, Ramon Espadaler, secretari general, Helena Isábal, presidenta del Consell Nacional, i Albert Batlle han encapçalat  la representació del partit que ha fet aquest matí l’ofrena floral al monument de Rafael Casanova a la Ronda de Sant Pere de la ciutat de Barcelona.

 

11 de setembre de 2019

Compartir a Facebook
Compartir a Twitter
Please reload

Entrades destacades

Declaració fundacional d'Units per Avançar

June 17, 2017

1/1
Please reload

Notícies recents

September 2, 2020

Please reload

Arxiu
Please reload

Segueix-nos a
  • Twitter Basic Square
  • Facebook Basic Square

L'ús d'aquest lloc implica l'acceptació de l'Avís legal i política de privacitat d'UNITS PER AVANÇAR