Els únics responsables dels atemptats del 17-A són els terroristes jihadistes

August 17, 2019

 

En declaracions als mitjans durant la seva visita a les festes de Gràcia acompanyat per Albert Batlle d’Units, el secretari general d’Units per Avançar i diputat del grup PSC-Units del Parlament, Ramon Espadaler, ha dit que “a Units no ens apuntem a cap mena d’especulació de conspiració com estem veient -i ho lamentem- per part fins i tot del propi Govern de la Generalitat”

 

Espadaler ha remarcat que en el segon aniversari dels atemptats de Barcelona i de Cambrils, “Units vol subratllar que els únics responsables, els únics culpables d’aquests atemptats són els terroristes jihadistes. Per tant, a Units no ens apuntem a cap mena d’especulació de conspiració com estem veient -i ho lamentem- per part, fins i tot, del propi Govern de la Generalitat”

 

El secretari general d’Units i diputat del grup PSC-Units al Parlament ha afegit; “demanem al govern de la Generalitat que llegeixi atentament les paraules del propi cap dels Mossos que és bastant explícit aclarint com van anar els fets. Demanem, doncs, confiança en les nostres institucions democràtiques, (parlamentàries, judicials, policials...)”

 

Espadaler ha recordat que la causa encara està oberta i  ha assenyalat que “cal confiar en la justícia que fa la seva feina, en els cossos policials que  s’estan coordinant i  en la comissió parlamentària que va avançant”

 

A més, ha afirmat que “es evident que hi ha terreny per a la millora en la persecució i en la detecció d’aquest fenomen. També ho és que hi ha hagut avenços: la incorporació del cos de Mossos al CITCO és una bona notícia i hi ha terreny per recórrer com seria la incorporació dels Mossos en organismes internacionals com l’EUROPOL.”

 

Finalment Espadaler que ha participat aquest matí en el minut de silenci a la Rambla en record i homenatge de les víctimes dels atemptats ha subratllat “la confiança en la nostra societat que és forta i que va respondre extraordinàriament bé a aquests atemptats”

17 d’agost de 2019   

Compartir a Facebook
Compartir a Twitter
Please reload

Entrades destacades

Declaració fundacional d'Units per Avançar

June 17, 2017

1/1
Please reload

Notícies recents

September 2, 2020

Please reload

Arxiu
Please reload

Segueix-nos a
  • Twitter Basic Square
  • Facebook Basic Square