El consell nacional d’Units aixeca el veto a Ada Colau

June 4, 2019

 

En la seva intervenció, el secretari general, Ramon Espadaler, ha remarcat el factor de moderació que representa Units per Avançar en els possibles acords municipals.

 

En reunió extraordinària, el consell nacional també ha aprovat per unanimitat delegar en el comitè directiu les negociacions sobre els acords municipals.

 

El consell nacional d’Units per Avançar, reunit amb caràcter extraordinari ahir al vespre, ha valorat les eleccions municipals i europees del 26 de maig i ha abordat els possibles acords locals, el més rellevant dels quals és Barcelona. El Consell ha fet un balanç positiu dels resultats obtinguts pel partit, malgrat no haver assolit tots els objectius plantejats. 

 

El secretari general, Ramon Espadaler, ha felicitat tots els regidors i les regidores electes, ha agraït especialment l’esforç i dedicació dels candidats i de les candidates que han donat la cara pel projecte d’Units per Avançar tant en llistes pròpies com en candidatures amb altres formacions, com les formulades amb el PSC entre les que destaca la de la ciutat de Barcelona amb Albert Batlle. Espadaler ha destacat l’èxit a Pobla de Mafumet on Units amb Sardà per La Pobla ha revalidat l’alcaldia, assolint nou dels onze regidors que formen el consistori. 

 

Pel que fa a l’Ajuntament de Barcelona, Espadaler ha demanat al consell nacional l’aixecament del veto a votar Barcelona en Comú liderada per Ada Colau que havia establert aquest organisme en formular la candidatura conjunta amb el PSC.  La proposta ha estat aprovada -amb una única abstenció- per considerar que  no es pot posar Barcelona al servei de l’independentisme. El Consell també ha aprovat per unanimitat delegar en el comitè directiu del partit les negociacions per arribar a acords municipals.

 

Ramon Espadaler ha subratllat que “Units per Avançar s’ha proposat ser un factor de moderació dels acords municipals en els quals participi”. En aquest sentit, ha manifestat “la voluntat d’Units per Avançar d’apostar per l’estabilitat i la governabilitat dels Ajuntaments on ha assolit presència”. 

 

4 de juny de 2019            

Compartir a Facebook
Compartir a Twitter
Please reload

Entrades destacades

Declaració fundacional d'Units per Avançar

June 17, 2017

1/1
Please reload

Notícies recents

September 30, 2020

Please reload

Arxiu
Please reload

Segueix-nos a
  • Twitter Basic Square
  • Facebook Basic Square