Espadaler: l’entrada de VOX al Parlament andalús ens homologa amb la pitjor Europa

December 5, 2018

 

 

En declaracions al programa Mirador de Mataró Audiovisual, el secretari general d’Units per Avançar, Ramon Espadaler, ha dit que cal reflexionar sobre perquè ha passat i que, en aquesta situació, ara l’important és que “no podem donar carta de naturalesa i normalitzar fenòmens xenòfobs i ultradretans”.

 

Espadaler ha remarcat que “l’entrada de VOX al Parlament d’Andalusia és la pitjor noticia que podíem tenir en aquesta nit electoral. Aquest ingrés de VOX a les institucions ens homologa amb la pitjor Europa”.

 

El secretari general d’Units per Avançar ha afegit: “és la pitjor manera d’homologar-nos amb una Europa que té expressions d’ultradreta semblants: Alternativa per Alemanya, el Front Nacional de França de Le Pen,  Unió Cívica Hongaresa de Viktor Orban, o la Lliga Nord italiana amb  Matteo Salvini”

 

Espadaler ha assenyalat que l’aparició de VOX al Parlament andalús “és una mala noticia que ens ha de fer reflexionar a tots, a tots els demòcrates i a tots els partits que estem en aquest espai central des de la democràcia cristiana fins a la socialdemocràcia i també al món liberal sobre què s’ha fet malament, perquè ha passat i perquè aquestes expressions d’ultradreta guanyen pes dia a dia”

 

Finalment, ha reblat: “arribats a aquesta situació, també ens ha de fer reflexionar perquè ara l’important és que no podem donar carta de naturalesa i normalitzar fenòmens xenòfobs i ultradretans, com VOX. Ens ha de fer reflexionar però, també, actuar en conseqüència”.

Compartir a Facebook
Compartir a Twitter
Please reload

Entrades destacades

Declaració fundacional d'Units per Avançar

June 17, 2017

1/1
Please reload

Notícies recents

September 2, 2020

Please reload

Arxiu
Please reload

Segueix-nos a
  • Twitter Basic Square
  • Facebook Basic Square

L'ús d'aquest lloc implica l'acceptació de l'Avís legal i política de privacitat d'UNITS PER AVANÇAR