Si els independentistes fessin una manifestació homenatge als Mossos, Ciutadans, el PP i Vox posarien el crit al cel

November 6, 2018

 

En aquesta entrevista a el Matí a Ràdio 4, el secretari general d’Units per Avançar, Ramon Espadaler ha remarcat que “els cossos policials no es poden instrumentalitzar com aquests tres partits van fer a Alsasua.

 

Espadaler també ha assegurat que les posicions de Vox són homologables a les menys desitjables d’Europa i ha afirmat que “un monstre ens ve a veure, la dreta més cavernària i dura”.

 

En aquest sentit i davant dels radicalismes dels immobilismes i dels independentismes, el secretari general d’Units ha destacat que cal reconstruir l’espai del catalanisme moderat i de centre.

 

Espadaler també ha afirmat que la legislatura a Catalunya es caracteritza per l’absència de propostes i que el govern de la Generalitat és el primer que menysté les institucions d’autogovern  creant organismes digitals. Per això, el secretari general d’Units ha considerat que el president Quim Torra “actua com a activista”.

A més, ha assenyalat que és un error convertir en bescanvi els pressupostos generals de l’Estat i la situació dels presos.

 

 

 

Compartir a Facebook
Compartir a Twitter
Please reload

Entrades destacades

Declaració fundacional d'Units per Avançar

June 17, 2017

1/1
Please reload

Notícies recents

September 2, 2020

Please reload

Arxiu
Please reload

Segueix-nos a
  • Twitter Basic Square
  • Facebook Basic Square

L'ús d'aquest lloc implica l'acceptació de l'Avís legal i política de privacitat d'UNITS PER AVANÇAR