Espadaler: si es pot revisar una sentència del TS sobre hipoteques, també s’hauria de poder fer sobre l’auto de presó preventiva dels polítics catalans

October 20, 2018

 

 

El secretari general d’Units per Avançar ha recordat que “aquesta mateixa setmana hi hagut veus autoritzades del món judicial que també aposten per aquesta solució”

 

En declaracions als mitjans de comunicació durant la seva visita a la Mostra de Comerç al Carrer i Gastronòmica de Sarrià a Barcelona, el secretari general d’Units per Avançar, Ramon Espadaler, ha afirmat que “des del respecte més escrupolós per la separació de poders i per la independència del poder judicial, creiem que si es pot revisar una sentència del Tribunal Suprem sobre les hipoteques per la transcendència que té i per les seves conseqüències, pensem que també s’hauria de poder revisar l’auto del Suprem de presó preventiva que afecta a diversos polítics de Catalunya, ja que també té una transcendència política, més enllà de les implicacions personals i familiars”.

 

En aquest sentit, el secretari general d’Units per Avançar ha subratllat que “aquesta mateixa setmana hi hagut veus autoritzades del món judicial que també aposten per aquesta solució” –en referència a les declaracions de Pascual Sala, expresident del Tribunal Constitucional que no veu indicis del delicte de rebel·lió en la causa de l’1-O.

 

Des del primer moment Units per Avançat s’ha manifestat clarament a favor de substituir la presó preventiva per la llibertat condicional.

Compartir a Facebook
Compartir a Twitter
Please reload

Entrades destacades

Declaració fundacional d'Units per Avançar

June 17, 2017

1/1
Please reload

Notícies recents

September 2, 2020

Please reload

Arxiu
Please reload

Segueix-nos a
  • Twitter Basic Square
  • Facebook Basic Square

L'ús d'aquest lloc implica l'acceptació de l'Avís legal i política de privacitat d'UNITS PER AVANÇAR