Espadaler explicarà demà dijous a la IVa Conferència de Lliures la proposta d’Units per Avançar de Pacte d’Estat Catalunya-Espanya

October 3, 2018

 

Demà dijous, dia 4 d’octubre, el secretari general d’Units per Avançar, Ramon Espadaler, intervindrà en la quarta conferència de Lliures al World Trade Center on explicarà la proposta d’Units de Pacte d’Estat Catalunya-Espanya.

 

Units agraeix la invitació de Lliures per participar en la IVa Conferència i situa la seva intervenció en la ronda de presentacions que està fent aquests darrers mesos a partits polítics, patronals, sindicats, col·legis professionals, entitats socials i culturals, així com a la ministra de Política Territorial i Funció Pública, Meritxell Batet, amb qui es va reunir la setmana passada a la seu del Ministeri.

 

La proposta d’Units per Avançar, ja presentada al PSC, partit amb el que compartim Grup Parlamentari al Parlament de Catalunya, a Comuns o a agents socials i econòmics com Pimec, Cecot, CCOO, UGT, USOC, entre d’altres, parteix del reconeixement de la realitat nacional de Catalunya, del qual en deriven un conjunt de competències plenes, així com un finançament que, sobre bases objectivables, permeti un exercici normalitzat i estable de l’autogovern.

 

La previsió d’Units per Avançar per a les properes setmanes és continuar la ronda de contactes amb partits polítics representatius de diferents territoris d’Espanya que va començar amb la presentació al PNB. En aquest sentit, es preveuen contactes amb Demòcrates Valencians o Coalició Canària, entre d’altres.

 

Ramon Espadaler agraeix l’oportunitat que li brinda Lliures i es manifesta convençut que rebrà el seu suport a la proposta de Pacte d’Estat que formula Units per Avançar, la qual cosa serà un pas positiu en la necessària coordinació entre formacions polítiques catalanistes.

 

3 d’octubre de 2018

Compartir a Facebook
Compartir a Twitter
Please reload

Entrades destacades

Declaració fundacional d'Units per Avançar

June 17, 2017

1/1
Please reload

Notícies recents

September 2, 2020

Please reload

Arxiu
Please reload

Segueix-nos a
  • Twitter Basic Square
  • Facebook Basic Square

L'ús d'aquest lloc implica l'acceptació de l'Avís legal i política de privacitat d'UNITS PER AVANÇAR