Espadaler demana al president de la Generalitat que abandoni la via unilateral i que aprofiti el nou context polític que representa Pedro Sánchez

September 30, 2018

 

A l’Arderdi Eguna del PNB, el secretari general d’Units per Avançar, Ramon Espadaler, ha afirmat que “un any després de l’1-O cal retornar a la política i a les institucions”.

 

Abans de participar en la tradicional desfilada d’autoritats, convidats i organitzacions locals a l’Alderdi Eguna del PNB, el secretari general d’Units per Avançar i diputat al Parlament de Catalunya, Ramon Espadaler, ha dit en declaracions als mitjans de comunicació que “la reflexió que fem des d’Units un any després de l’1-O és que cal retornar a la política i a les institucions”.

 

Espadaler ha destacat que “cal que el govern de la Generalitat amb el seu president, QuimTorra, al capdavant abandoni definitivament la via unilateral, que ja hem vist que no porta enlloc i que només comporta dolor”.  I ha afegit que “no resoldrem res des del carrer i, menys encara, desbordant i menystenint les institucions democràtiques”.

 

El secretari general d’Units ha assenyalat que “en definitiva, cal situar-nos en un paradigma molt diferent. Després d’un Rajoy que volia vèncer, i que tant de mal va fer renunciant a la política, ara estem en un context polític en què el president del govern Pedro Sánchez intenta convèncer”.

 

Espadaler ha subratllat que “el Govern de la Generalitat ha d’aprofitar aquest nou context polític, pensant no només en els seus votants, sinó en el conjunt de Catalunya que és plural i divers i que, en tot cas, el que vol és el retorn a la màxima normalitat i a les institucions”. I ha reblat: “això passa per fer política ara més que mai”.

 

 

Foronda, 30 de setembre de 2018

Compartir a Facebook
Compartir a Twitter
Please reload

Entrades destacades

Declaració fundacional d'Units per Avançar

June 17, 2017

1/1
Please reload

Notícies recents

September 30, 2020

Please reload

Arxiu
Please reload

Segueix-nos a
  • Twitter Basic Square
  • Facebook Basic Square