Units recorda al president Torra que el lideratge no consisteix en demanar a la gent que s’autoorganitzi al carrer, sinó en fer propostes que no divideixin el país

September 5, 2018

 

 

 

 

 

 

El secretari general d’Units per Avançar, Ramon Espadaler també ressalta la contradicció del president de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra quan es compromet a complir el mandat de l’1-O i alhora demana un referèndum al president del govern espanyol, Pedro Sánchez.

 

Espadaler, remarca que “la política es fa a les institucions i no al carrer”. A més, assenyala que “el lideratge d’un President i en aquest cas el del president de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra i Pla, no consisteix en demanar a la gent que s’autoorganitzi i que planifiqui accions i estratègies des del carrer, sinó en fer propostes que no divideixin el país”.

 

El secretari general d’Units per Avançar i diputat del grup parlamentari del PSC-Units, reitera que “des d’Units reclamen el protagonisme del Parlament de Catalunya i de les institucions, a les quals correspon liderar i fer política”.

 

D’altra banda, Ramon Espadaler subratlla la contradicció del president de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra quan “planteja el seu compromís amb el compliment del mandat de l’1-O i alhora demana un referèndum al president del govern espanyol, Pedro Sánchez. És una contradicció notable: o hi ha mandat de l’1-O o hi ha referèndum, però les dues coses alhora no tenen sentit”.

 

5 de setembre de 2018

 

Compartir a Facebook
Compartir a Twitter
Please reload

Entrades destacades

Declaració fundacional d'Units per Avançar

June 17, 2017

1/1
Please reload

Notícies recents

September 2, 2020

Please reload

Arxiu
Please reload

Segueix-nos a
  • Twitter Basic Square
  • Facebook Basic Square

L'ús d'aquest lloc implica l'acceptació de l'Avís legal i política de privacitat d'UNITS PER AVANÇAR