Units per Avançar farà per primera vegada la seva ofrena floral al monument de Rafael Casanova

September 5, 2018

 

Amb motiu de la Diada, Units també assistirem a l’acte de lliurament de la medalla del Parlament de Catalunya a la Associació de Mestres Rosa Sensat.

 

Units per Avançar – partit fundat fa poc més d’un any en la convenció del 21 d’octubre de 2017 i partit parlamentari des de les eleccions del 21-D integrat en el grup PSC-Units- participarà enguany per primer cop en la Diada Nacional de Catalunya.

 

Concretament, Oriol Molins, president d’Units, i Ramon Espadaler, secretari general, encapçalaran el matí de l’11 de Setembre la representació del partit que farà l’ofrena floral al monument de Rafael Casanova a la ciutat de Barcelona.

 

El secretari general d’Units per Avançar i diputat del grup parlamentari PSC-Units, Ramon Espadaler, assistirà també a l’acte de lliurament de la medalla del Parlament de Catalunya a l’Associació de Mestres Rosa Sensat.

 

5 de setembre de 2018

Compartir a Facebook
Compartir a Twitter
Please reload

Entrades destacades

Declaració fundacional d'Units per Avançar

June 17, 2017

1/1
Please reload

Notícies recents

September 30, 2020

Please reload

Arxiu
Please reload

Segueix-nos a
  • Twitter Basic Square
  • Facebook Basic Square