Ramon Espadaler: el president Quim Torra ha optat per la radicalitat i atia la discòrdia

August 18, 2018

El secretari general d’Units per Avançar i diputat del PSC-Units creu que el president de la Generalitat “posa una altra vegada la governabilitat del país en mans de la CUP” i “erosiona perillosament les nostres institucions d’autogovern”.

 

En la seva visita a les festes de Gràcia, el secretari general d’Units per Avançar i diputat del grup PSC-Units del Parlament de Catalunya, Ramon Espadaler, ha dit que “quan el President Quim Torra afirma que cal ‘atacar l’Estat’, opta per la radicalitat, la confrontació i la ruptura”.  

 

Espadaler ha afegit que: “amb aquesta decisió, no només obvia la seva condició de representant ordinari de l’Estat a Catalunya, qüestió per si mateixa prou greu, sinó que, a més, posa una altra vegada la governabilitat del país en mans de la CUP”.

 

El secretari general d’Units per Avançar ha reblat: “amb decisions com aquesta, Quim Torra renuncia a ser el President de tots i de totes, erosiona perillosament les nostres institucions d’autogovern i atia la discòrdia, tres aspectes que estan a les antípodes del bon Govern”.

 

 

 

Compartir a Facebook
Compartir a Twitter
Please reload

Entrades destacades

Declaració fundacional d'Units per Avançar

June 17, 2017

1/1
Please reload

Notícies recents

September 30, 2020

Please reload

Arxiu
Please reload

Segueix-nos a
  • Twitter Basic Square
  • Facebook Basic Square