Delegació d’Units per Avançar encapçalada per Ramon Espadaler s'ha reunit amb la direcció del PNB encapçalada per Andoni Ortuzar

 

Dins de la ronda de contactes amb formacions polítiques i amb patronals, sindicats i organitzacions socials per explicar la proposta de Bases per a un Pacte d’Estat, una delegació d’Units per Avançar encapçalada pel secretari general, Ramon Espadaler, s’ha reunit aquest mati a Bilbao, a Sabin Etxea, amb la direcció del Partit Nacionalista Basc encapçalada pel president de l’Euskadi Buru Batzar, Andoni Ortuzar.

 

La trobada, cordial i útil d’una hora i mitja de durada, ha permès a Units i al PNB analitzar la situació política i econòmica actual a Euskadi, Catalunya i Espanya i, sobretot, el conflicte actual entre Catalunya i Espanya. Tant Units com el PNB consideren que els problemes polítics s´han de resoldre a la política i que correspon al govern d’Espanya, presidit per Pedro Sánchez, i al de la Generalitat de Catalunya, presidit per Quim Torra, afrontar la situació des del diàleg i el consens.

 

La delegació d’Units per Avançar ha estat integrada pel secretari general, Ramon Espadaler, la presidenta del consell nacional, Helena Isábal, el vicepresident del partit, Ignasi Rafel, i el secretari de relacions internacionals, Salvador Sedó.

 

Per part del PNB, hi han assistit el president de l’EBB, Andoni Ortuzar, Mireia Zarate, secretaria de l’EBB i el responsable de l’Àrea d’Organització, Joseba Aurrekoetxea.

 

Notícies recollides pels teletips

 

Units per Avançar i el PNB emplacen Sánchez i Torra a afrontar els "problemes polítics" des del "diàleg i consens"

 

Les dues formacions fan una crida a resoldre el conflicte català a través de la política

 

ACN Barcelona .- El secretari general d'Units per