Espadaler demana a Torrent iniciatives per "superar el frontisme" a la política catalana

June 21, 2018

 

El diputat d'Units per Avançar creu que cal impulsar mesures "transversals"

 

ACN Barcelona .- El president d'Units per Avançar, Oriol Molins, i el diputat Ramon Espadaler, integrat dins dels grup parlamentari PSC-Units, s'han reunit aquest dijous a la tarda amb el president del Parlament, Roger Torrent.

 

Segons fonts d'Units, Espadaler i Molins ha defensat davant de Torrent "la necessitat de promoure iniciatives transversals que contribueixin a superar el frontisme instal·lat a la política catalana".

 

La trobada s'ha produït aquest dijous a la tarda, hores després que Torrent hagi anunciat una ronda de de reunions amb els presidents de grups parlamentaris i partits amb representació a la cambra per analitzar “aspectes de la vida parlamentària” i per parlar de la configuració del “front democràtic pels drets i les llibertats fonamentals”.

 

Espadaler traslada a Torrent la necesidad de superar el "frentismo" en Catalunya

BARCELONA, 21 (EUROPA PRESS)

 

El diputado del Parlament del PSC-Units Ramon Espalader y el presidente de Units per Avançar, Oriol Molins, han trasladado este jueves al presidente de la Cámara, Roger Torrent, "la necesidad de promover iniciativas transversales de contribuyan a superar el frentismo instalado en la política catalana".

 

Fuentes de Units han explicado a Europa Press que así se lo han transmitido en una reunión que han mantenido en el Parlament, enmarcada en la ronda de contactos que Torrent está haciendo con líderes parlamentarios y con líderes de partidos con representación en la Cámara.

 

Torrent también se había reunido previamente con el primer secretario del PSC, MIQUEL ICETA, con quien ha coincidido en la necesidad de "recuperar el diálogo y evitar gesticulaciones", han explicado a Europa Press fuentes conocedoras.

 

Compartir a Facebook
Compartir a Twitter
Please reload

Entrades destacades

Declaració fundacional d'Units per Avançar

June 17, 2017

1/1
Please reload

Notícies recents

September 30, 2020

Please reload

Arxiu
Please reload

Segueix-nos a
  • Twitter Basic Square
  • Facebook Basic Square