Xavier Cortés d’Units per Sant Cugat, nou regidor de l’Ajuntament

June 18, 2018

 

Xavier Cortés ha pres possessió com a nou regidor a l’Ajuntament de Sant Cugat del Vallès.

 

Us adjuntem el text resum de la seva intervenció, l’enllaç amb el vídeo i la informació publicada pel digital Tot Sant Cugat:

 

El santcugatenc Xavier Cortés ja ha pres possessió de l'acta de regidor a l'Ajuntament de Sant Cugat durant el Ple Municipal d'aquest dilluns, 18 de juny. Cortés era el número 12 a la llista de Convergència i Unió a les eleccions municipals de 2015 i ha entrat al Consistori en substitució de Damià Calvet, nou conseller de la Generalitat.

 

Tot i que Cortés formava part de la llista electoral de CiU, no ha entrat a formar part de l'actual equip de govern de PDeCAT-Demòcrates i es mantindrà com a regidor no adscrit. Xavier Cortés va ser president d'Unió Democràtica a Sant Cugat i, quan va desaparèixer el partit, va entrar a Units per Avançar, el projecte polític liderat per Ramon Espadaler i que a les eleccions catalanes es va presentar amb el PSC. Així, el govern municipal perd un regidor, passant d'onze a deu.

 

Xavier Cortés s'ha estrenat com a regidor reivindicant el projecte d'Units per Avançar, "un partit català, nacionalista i municipalista". "Vull estendre la mà a totes les forces presents, entenem la política com diàleg i arribar a acords en favor de la ciutadania", ha proclamat el nou regidor de Sant Cugat. L'alcaldessa Carmela Fortuny també ha donat la benvinguda a Cortés: "És una persona incansable i treballadora i entre tots hem de buscar el màxim consens en la ciutat".

 

No serà la primera vegada que Cortés assumeixi un càrrec públic i és que ja va ser regidor de Medi Ambient, Descentralització i Esports entre el 2003 i el 2007 a l'Ajuntament de Sant Cugat. Anteriorment havia treballat com a gerent a l'EMD de Valldoreix. A més, també ha ocupat càrrecs de confiança a la Diputació de Barcelona.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Compartir a Facebook
Compartir a Twitter
Please reload

Entrades destacades

Declaració fundacional d'Units per Avançar

June 17, 2017

1/1
Please reload

Notícies recents

September 30, 2020

Please reload

Arxiu
Please reload

Segueix-nos a
  • Twitter Basic Square
  • Facebook Basic Square