Expliquem la nostra proposta de pacte d’estat a la societat catalana

June 13, 2018

El comitè directiu ha començat ja la ronda de contactes amb la societat catalana per explicar la proposta d’Units per Avançar de pacte d’estat. El president, Oriol Molins, el vicepresident, Ignasi Rafel, la presidenta del consell nacional, Helena Isábal, el secretari d’organització, Jordi Cerezuela, i el diputat del partit al Parlament de Catalunya, Ramon Espadaler, han mantingut ja diverses trobades, entre les quals, amb RACC, Pimec, CCOO de Catalunya i la UGT de Catalunya. I també, lògicament, amb el PSC, partit amb el que vam signar l’Aliança pel seny i pel catalanisme i amb el que ens vam presentar a les darreres eleccions al Parlament català.

 

A les fotos que acompanyen aquesta notícia hi veureu el president de PIMEC i el seu secretari general, Josep González i Antoni Cañete respectivament; el secretari general de CCOO de Catalunya, Javier Pacheco, i la secretària d’afiliacions, estudis i coordinació, Dolors Llobet; i el secretari general de la UGT de Catalunya, Camil Ros.

 

Per la seva banda, els Joves d’Units amb Jordi Daura i Alexandre Pons al capdavant s’han reunit amb la direcció de la Joventut Socialista de Catalunya encapçalada pel seu primer secretari, Arnau Ramírez, Anna Roig, la primera secretària dels joves socialistes de l’Ebre, i Ot García Ruiz, secretari d’organització.

 

L’objectiu d’aquestes trobades  -que continuaran en els pròxims dies i setmanes- és explicar a les institucions, partits polítics i organitzacions la nostra proposta de pacte d’estat que trobareu també en aquesta pàgina web.

Compartir a Facebook
Compartir a Twitter
Please reload

Entrades destacades

Declaració fundacional d'Units per Avançar

June 17, 2017

1/1
Please reload

Notícies recents

September 2, 2020

Please reload

Arxiu
Please reload

Segueix-nos a
  • Twitter Basic Square
  • Facebook Basic Square