Jordi Cerezuela visita Piera

April 25, 2018

El passat diumenge 22 d'abril, el secretari d'organització d'Units, Jordi Cerezuela, va participar, a la Fira del Sant Crist de Piera. Cerezuela va acompanyar al cap d'Units a Piera, Sergio Jiménez, i van visitar les diferents parades.

 

En declaracions a Radio Piera, Cerezuela, va reivindicar Units com la força centrista que Catalunya necessita, ja que aporta solucions i preserva la cohesió social des del catalanisme polític. Per la seva banda, Jiménez va constatar que Piera necessita un canvi i es va comprometre a dissenyar, al llarg del proper mes, uns punts programàtics de cara a les eleccions municipals del 2019 ja que s'hi vol presentar.

Compartir a Facebook
Compartir a Twitter
Please reload

Entrades destacades

Declaració fundacional d'Units per Avançar

June 17, 2017

1/1
Please reload

Notícies recents

September 2, 2020

Please reload

Arxiu
Please reload

Segueix-nos a
  • Twitter Basic Square
  • Facebook Basic Square