El problema és profund i reclama un pacte d'estat ampli amb tot l'arc parlamentari de Catalunya i d'Espanya

April 17, 2018

 

En aquesta entrevista al programa 24 horas de RNE, el diputat d’Units per Avançar, Ramon Espadaler, ha remarcat la necessitat d’aquest pacte d’estat –com el que es va fer per a les pensions- per sortir del carreró sense sortida en el qual ens trobem.

 

Espadaler ha subratllat la importància que aviat hi hagi govern a Catalunya que permeti derogar l’article 155. A més, ha afegit que cal posar les institucions al servei dels problemes del dia a dia de les persones: l'educació, la sanitat, l'habitatge, l’emancipació dels joves... i que per aquests motius cal que hi hagi govern.

 

En aquest sentit, ha refermat que i que a política és diàleg i cal que n'hi hagi per difícil que sigui.

 

Preguntat per l’entrevista de Carles Puigdemont a TV3, Espadaler ha afirmat que Puigdemont es va posar la bena abans de la ferida per traslladar la responsabilitat al govern Rajoy d'una possible repetició de les eleccions al Parlament de Catalunya.

 

Ramon Espadaler ha reiterat una vegada més que trobem a faltar la política i que no es pot delegar el problema a la Justícia.

 

 

 

Compartir a Facebook
Compartir a Twitter
Please reload

Entrades destacades

Declaració fundacional d'Units per Avançar

June 17, 2017

1/1
Please reload

Notícies recents

September 2, 2020

Please reload

Arxiu
Please reload

Segueix-nos a
  • Twitter Basic Square
  • Facebook Basic Square

L'ús d'aquest lloc implica l'acceptació de l'Avís legal i política de privacitat d'UNITS PER AVANÇAR