Comunicat d'Units per Avançar

March 23, 2018

Davant la interlocutòria de processament i el dictat de mesures cautelars del magistrat instructor del Tribunal Suprem, Units per Avançar manifesta:

 

1- Que el nostre respecte per les decisions judicials no ens impedeix manifestar que considerem la presó cautelar una mesura desproporcionada, raó per la qual expressem la necessitat que aquesta sigui reconsiderada, existint com existeix, la possibilitat de substituir-la per altre tipus de mesures cautelars.

 

2- Que el respecte per l’Estat de Dret comporta, en tot moment i circumstància, el compliment de la legalitat, la vulneració de la qual , lluny de contribuir a resoldre la greu situació que vivim, l’agreuja encara més.

 

3- Que el conflicte obert al sí de Catalunya i entre Catalunya i Espanya ha de trobar les vies de solució en l’àmbit de la política. Per aquesta raó, considerem que és imprescindible que el Parlament de Catalunya procedeixi a investir un President/a de la Generalitat que pugui exercir la seva responsabilitat, i que el Govern d’Espanya s’assegui a dialogar, com hauria d’haver fet almenys ja fa cinc anys, amb l’objectiu d’acordar una sortida que mai podrà donar la via judicial.

 

4- Units per Avançar expressa, així mateix, la seva solidaritat amb les persones que es troben en situació de presó cautelar i amb les seves famílies. 

 

Barcelona, 23 de març de 2018

 

 

 

Compartir a Facebook
Compartir a Twitter
Please reload

Entrades destacades

Declaració fundacional d'Units per Avançar

June 17, 2017

1/1
Please reload

Notícies recents

September 30, 2020

Please reload

Arxiu
Please reload

Segueix-nos a
  • Twitter Basic Square
  • Facebook Basic Square