Urgim el món independentista a nomenar un president que pugui governar

February 5, 2018

 

 

En aquesta entrevista a El matí a Ràdio 4, el diputat d’Units per Avançar ha subratllat que “Catalunya necessita un govern” i, per aquest motiu ha reblat: “urgim el món independentista a nomenar un president que pugui governar”.

 

En aquesta línia, ha afegit: “necessitem un govern per prendre decisions sobre qüestions que afecten les persones”, sobre educació, sobre sanitat, sobre depèndencia... Fa molt temps que no n'hi ha i que no es fa.

 

Espadaler ha assenyalat també que: 'el món independentista té la mirada posada en les eleccions municipals, ningú vol ser menys, i estan en aquesta mena de pols per veure com es continua el procés”. El diputat d’Units ha destacat que l'independentisme està atrapat entre Puigdemont, la llei i la CUP” i ha ressaltat que “la legalitat és l’única manera per avançar”.

 

Pel que fa al govern de l’Estat ha afirmat que “Rajoy és captiu de la seva lluita fratricida amb Cs de cara a les eleccions generals”. A més, ha dit que “l'alternativa a l'independentisme ha de passar pel catalanisme, no per Cs”

 

Preguntat per un possible govern entre socialistes, units, ERC i els comuns, el diputat d’Units per Avançar ha remarcat que el grup parlamentari PSC-Units no està per la reedició de tripartits.

 

Espadaler també ha dit que li preocupa el paper que estan prenent els Comitès de Defensa de la República. Ha recordat que els partits independentistes van delegar la iniciativa en l’ANC i Òmnium i que ara aquestes organitzacions són les que han delegat en els Comitès de Defensa de la República. Espadaler ha esmentat l’actuació d’aquests grups els dia del ple del debat d’investidura i ha refermat la seva preocupació.

 

Si premeu l’enllaç podreu escoltar aquesta entrevista a El Matí a Ràdio 4 amb Ramon Castelló.

 

 

Compartir a Facebook
Compartir a Twitter
Please reload

Entrades destacades

Declaració fundacional d'Units per Avançar

June 17, 2017

1/1
Please reload

Notícies recents

September 2, 2020

Please reload

Arxiu
Please reload

Segueix-nos a
  • Twitter Basic Square
  • Facebook Basic Square

L'ús d'aquest lloc implica l'acceptació de l'Avís legal i política de privacitat d'UNITS PER AVANÇAR