Miquel Iceta és el vot útil del catalanisme per posar fi al tripartit de la CUP sense humiliacions

December 10, 2017

 

En roda de premsa a Ripoll acompanyat pel cap de llista de Girona de Girona, Rafel Bruguera, i de la número dos, Montserrat Surroca, Ramon Espadaler ha afirmat que “Miquel Iceta és el vot-refugi dels catalanistes realistes i pragmàtics”.

 

Ramon Espadaler, candidat d’Units per Avançar i número 3 de la llista del PSC per Barcelona, ha remarcat que “el vot al PSC, a Miquel Iceta, és el vot útil del catalanisme que toca de peus a terra per posar fi al tripartit de la CUP. A més, els catalanistes sabem que Miquel Iceta és clau per evitar la humiliació de Catalunya perquè hi ha qui vol deixar Catalunya amb la pell als ossos des de la perspectiva de l'autogvern”

 

En aquest sentit ha reblat: “Miquel Iceta és el vot-refugi dels catalanistes realistes i pragmàtics. Ho és dels que no volem continuar ballant al so de la CUP que marca el pas i que tampoc volem l’actitud de revenja de C,s i del PP”

 

A més, Espadaler ha refermat que “els responsables últims de l’aplicació de l’art. 155 son els que van promoure la DUI”

 

 

 

Compartir a Facebook
Compartir a Twitter
Please reload

Entrades destacades

Declaració fundacional d'Units per Avançar

June 17, 2017

1/1
Please reload

Notícies recents

September 2, 2020

Please reload

Arxiu
Please reload

Segueix-nos a
  • Twitter Basic Square
  • Facebook Basic Square

L'ús d'aquest lloc implica l'acceptació de l'Avís legal i política de privacitat d'UNITS PER AVANÇAR