També hem començat campanya a Tarragona

December 4, 2017

 

 

El nostre candidat de Terres de l'Ebre ha iniciat campanya a Tortosa. Units per Avançar és present i activa a les quatre circumscripcions.

 

Caballol ha dit que "aquest primer cartell el posem en el cor comercial de Tortosa des del segle XIV, on estava el patró de la ciutat, de tots els ciutadans, no d'uns o dels altres, de tots, com la proposta que fem PSC - UNITS per Avançar, que és donar solucions per a tota Catalunya i per a tots els catalans". I ha afegit que "els comerciants i els treballadors aixequen la persiana, posen els carrers i places en marxa i nosaltres treballem per a ells, per a aquesta societat que ha quedat eclipsada pel frontisme de l'independentisme, o pel frontisme immòbil del PP i de C's que no ha fet ni proposat res".

 

Compartir a Facebook
Compartir a Twitter
Please reload

Entrades destacades

Declaració fundacional d'Units per Avançar

June 17, 2017

1/1
Please reload

Notícies recents

September 2, 2020

Please reload

Arxiu
Please reload

Segueix-nos a
  • Twitter Basic Square
  • Facebook Basic Square